ja_mageia

Главная
Вконтакте FACEBOOK Вконтакте Вконтакте
25 жовтня 2018 року відбувся семінар "Єдиний податок"

 25 жовтня 2018 року Спілка бухгалтерів Прикарпаття зустрілася знову на семінарі "Єдиний податок".

Захід проводили сертифікований аудитор, сердифікований консультант з податків і зборів, директор ТОВ "Аудиторська компанія "Вектор аудиту", голова Громадської організації "Спілка бухгалтерів Прикарпаття", член Спілки Аудиторів України - Ольга Брегін, практикуючий головний бухгалтер, бухгалтер-експерт Аудиторської компанії "Вектор аудиту" з багаторічним досвідом роботи, активний член Спілки бухгалтерів Прикарпаття - Наталя Сидорова.

Учасниками семінару стали члени Спілки бухгалтерів Прикарпаття, бухгалтери та підприємці.

Основними методами роботи під час семінару стали міні-лекції, дискусії, кейси. Досить важливим і необхідним став формат живого спілкування. Учасники обмінювались досвідом, практичними навичками та теоретичними напрацюваннями.

Колектив Аудиторської компанії "Вектор аудиту" та Голова Спілки бухгалтерів Прикарпаття щиро вдячні учасникам семінару, колегам, членам Спілки бухгалтерів і партнерам за цікаву й плідну роботу. Вдячні також за Вашу активність та позитив. Адже проведення подібних семінарів це не тільки реальна професійна потреба повсякдення, а й створення дружніх відносин, що є необхідною вимогою часу.

Віримо, що отримані знання Ви обов'язково застосуєте в своїй бухгалтерській практиці.

До нових зустрічей на наших наступних заходах!

 

 

 

 

 

Підпишіться на актуальні новини для бухгалтерів від Вектор Аудиту Ваше Ім'я Ваш еМейл