ja_mageia

Главная
Вконтакте FACEBOOK Вконтакте Вконтакте
14 випуск групи "Кадрове діловодство"

6 червня 2018 року відбувся випуск навчання "Практика трудового законодавства".  Це вже 14 випуск, організований Спілкою бухгалтерів Прикарпаття.

Під час навчання студенти поглиблювали теоретичні знання з питань трудового законодавства, розбирали практичні ситуації, отримали професійні відповіді на актуальні запитання. 

Знаннями та багаторічним досвідом з нашими учасниками ділились:

-  начальник відділу з питань експертизи умов праці Управління Держпраці в Івано-Франківській області - Ольга Василівна Ткачівська;

-  завідувач сектору Управління Держпраці в Івано-Франківській області - Абібуллаєва Мар`яна Василівна;

- сертифікований аудитор, сертифікований консультант з податків і зборів, голова Спілки бухгалтерів Прикарпаття - Брегін Ольга Євгеніївна.

Учасники отримали впевненість в кадровій роботі, підтримку експертів, зразки кадрових документів, індивідуальну консультацію досвідчених фахівців. 

Навчальна група в повному складі успішно склала комплексний підсумковий іспит, що свідчить про ефективність курсів та плідну працю як викладачів, так і студентів. Голова Спілки бухгалтерів Прикарпаття - Ольга Брегін урочисто вручила випускникам свідоцтва про проходження навчання "Кадрове діловодство".

Випускники подякували викладачам та вручили їм приємні подарунки. Відсвяткували випуск за святковим солодким столом.

Вітаємо Вас, дорогі випускники! Бажаємо кожному з Вас бути впевненими у своїх силах, досягти успіхів в обраному фаху, постійно відчувати допомогу й розуміння від тих, хто буде поряд.

Чекаємо Вас на наших наступних заходах!

Детальніше про "Практику трудового законодавства" читайте тут.

         

         

 

 

 

 

Підпишіться на актуальні новини для бухгалтерів від Вектор Аудиту Ваше Ім'я Ваш еМейл