ja_mageia

Главная
Вконтакте FACEBOOK Вконтакте Вконтакте
Запрошуємо на екскурсію в місто-фортецю - Тустань!


Спілка бухгалтерів Прикарпаття запрошує на екскурсію в наскельне місто-фортецю - Тустань, що знаходиться в с. Урич Сколівського району Львівської області.

Екскурсія для тих, хто прагне побувати у найбільш мальовничому куточку Львівських Карпат та кого цікавить історія наших земель, збережена у камені. Тустань - пам'ятка природи та археології національного значення, яка не має аналогів у Європі. Неповторність Тустані полягає не лише у її природних особливостях, хоча скеля сама по собі вражає. Унікальність Тустані полягає ще й у можливості точного (90%) відтворення дерев'яної забудови, що існувала на скелях. Детальніше про місто читайте на сайті http://tustan.ua/

Під час екскурсії ми також побуваємо біля одного з найгарніших водоспадів – Кам’янки, який знаходиться на однойменній річці Кам’янка Водоспад та біля озера за назвою Мертве Озеро (або його ще називають Журавлине). 

Коли: 28 червня 2018 року.

Точний час виїзду та місце зустрічі: збір о 7:15 год по вул. Галицька, 2 (між межичним університетом та Катедрою). В Івано-Франківськ повернемось орієнтовно о 20:00 год.

Харчування: беремо з собою.

Вартість: 370 грн. У вартість входить проїзд, послуги екскурсовода, вхід в музей.

Взяти з собою: зручне взуття на низькій підошві, головний убір від сонця, пляшку для води.

Запрошуємо Вас поринути разом з нами у мальовничий світ скель, побачити унікальну пам'ятку національного значення, а також відчути себе у ролі середньовічних подорожніх, прямуючих старовинними, покритими попелом століть шляхами до Європи.

Реєстрація на екскурсію за телефонами:  (0342) 73-00-50,  (067) 340-71-28 (viber) або пишіть нам на електронну адресу: Данный адрес e-mail защищен от спам-ботов, Вам необходимо включить Javascript для его просмотра.

 

Підпишіться на актуальні новини для бухгалтерів від Вектор Аудиту Ваше Ім'я Ваш еМейл