ja_mageia

Главная
Вконтакте FACEBOOK Вконтакте Вконтакте
Випуск групи "Кадрове діловодство"

Дорогі випускники, Спілка бухгалтерів Прикарпаття ще раз вітає Вас з успішним завершенням курсів кадровика. Нехай Ваша наполеглива праця приносить Вам радість, достаток і стане  запорукою нових звершень!

 

 

 

Знаннями та багаторічним досвідом з нашими учасниками ділились:

- начальник відділу з питань гігієни та експертизи умов праці Управління Держпраці в Івано-Франківській області - Ткачівська Ольга Василівна ;

-  завідувач сектору з питань застрахованих осіб та дитячої праці відділу з питань трудових відносин та зайнятості Управління Держпраці в Івано-Франківській області -  Аббібулаєва Мар`яна Василівна;

- сертифікований аудитор, сертифікований консультант з податків і зборів, голова Спілки бухгалтерів Прикарпаття Брегін Ольга Євгеніївна.

Протягом навчання група освоїла трудове законодавство, розглядаючи найрізноманітніші практичні ситуації.

Наприкінці кожного заняття учасники курсів мали можливість перевірити набуті знання та отримати відповіді на чисельні запитання, що допомогло глибше засвоїти нюанси законодавства.

Хочемо подякувати нашим лекторам  та учасникам за активність і наполегливість до навчання.

Голова Спілки бухгалтерів Прикарпаття - Ольга Брегін урочисто вручила випускникам свідоцтво про проходження навчання "Кадрове діловодство".

Фото-звіт:

              

              

 

 


Відгуки учасників:

Вирішила пройти курс навчання "Кадрове діловодство" на майбутнє для розвитку самої себе а також щоб добре орієтуватися в кадрах. Дякую за відмінні курси, я отримала багато інформації а також багато практики у нарахувані відпускних. Курси рекомендую всім хто хоче зайнятись кадровим діловодством. Від себе додатково хочу сказати велике дякую викладачам Ользі Василівній, Мар'яні Василівній та Ользі Брегін за професійно викладений матеріал.

 

 

  Бабіїв Олександра


Дуже задоволена курсами, багато чого нового дізналась. Результати від навчання - чудові. Курси потрібні були мені для роботи та загального розвитку. Дякую за здобуті нові знання.

 

 

 

                                                                                                                                             Єрмуракі Маріанна


Щоб глибше вивчати кадрове діловодство пішла на курси від Спілки бухгалтерів Прикарпаття. Рекомендую усім хто хоче вдосконалитись. Велике дякую, дуже чітко викладена теорія і все зрозуміло.

 

 

 

  Петрикович Леся


Задоволена курсами, прийшла на навчання для свого розвитку . Дякую за позитивний результат. Обсяг роботи був викладений на 100%. Рекомендую людям які б хотіли займатись кадровим діловодством.

 

 

                                                                                                                                                   Бойчук Оксана 


 

 

Підпишіться на актуальні новини для бухгалтерів від Вектор Аудиту Ваше Ім'я Ваш еМейл