ja_mageia

Главная
Вконтакте FACEBOOK Вконтакте Вконтакте
Відбулась конференція з питань бухгалтерського обліку та оподаткування

 18 лютого 2016 року відбулась конференція з питань бухгалтерського обліку та оподаткування.

Наші колеги та активні учасники Спілки бухгалтерів Прикарпаття приймали участь та ділились набутим досвідом з Вами. На конференції були розкриті актуальні теми, насиченні особистим досвідом доповідачів.

Серед запрошених доповідачів була присутня практикуючий юрист, директор Західноукраїнської правничої компанії ''Феміда'' - Лілія Іванчук. Вона доповідала на тему: «Підстави для проведення перевірок. Мораторій на проведення перевірок».

Сертифікований аудитор, член Спілки бухгалтерів Прикарпаття - Аліна Михайлова розповіла нам про нову звітність по ПДВ.

Також серед доповідачів була присутня Ткачівська Ольга  Василівна – фахівець з питань трудового законодавства, представник управління Держпраці в Івано-Франківській області. Вона розповіла про нові правила індексації заробітної плати та штрафні санкції за недотримання мінімальних державних гарантій у оплаті праці.

Аудитор, сертифікований консультант з податків і зборів, директор Аудиторської компанії "Вектор аудиту", голова  ГО "Спілка бухгалтерів Прикарпаття" - Брегін Ольга подякувала учасникам конференції та запросила взяти участь у наступних заходах, які будуть організовані Спілкою бухгалтерів Прикарпаття.

Під час перерви наша Спілка пригощала всіх учасників теплим чаєм чи кавою зі смачними тістечками. Це час для відпочинку та можливість нового знайомства чи спілкуванням з колегами.

Вже традиційно Спілка бухгалтерів Прикарпаття поповнила свої ряди новими членами, яким голова Спілки бухгалтерів Прикарпаття - Брегін Ольга Євгеніївна урочисто вручила сертифікати про членство в спілці.

Також ще однією хорошою та приємною традицією на наших зустрічах стали маленькі сюрпризи-подарунки від нашого організатора Ольги Євгенівни. Цього разу в кінці конференці всім учасникам подарували запашні букетики підсніжників. Ці перші квіти наділили всіх присутніх весняними усмішками та позитивним настроєм.

У березні 2016 року відбудеться наступна конференція з питань бухгалтерського обліку та оподаткування.

Будемо раді бачити Вас на наших наступних заходах!

Фотозвіт:

 

                            

  

       

 

Підпишіться на актуальні новини для бухгалтерів від Вектор Аудиту Ваше Ім'я Ваш еМейл